Uppdaterad 25 oktober 23:00: 25 oktober 19:54, Bråk, Malmö

Uppdaterad 25 oktober 23:00

Larm om storbråk, Monbijougatan.

Flera uppringare larmar polis om ett pågående storbråk ute på gatan. Ett 30-tal personer uppges bråka med varandra och enligt uppringarna förekommer tillhyggen i form av bland annat påkar och rör. Flera polispatruller skickas till platsen. Två personer omhändertas enligt LOB och en person grips misstänkt för våldsamt motstånd. Ingen av de inblandade i bråket har varit i behov av ambulans och ingen vill anmäla brott.

Uppdatering: Flera uppringare larmar om att personer inblandade i bråket på Monbijugatan nu är inblandade i ett nytt bråk på Bergsgatan. Polispatruller skickas till platsen.

Uppdatering: Nya uppringare larmar om ett större bråk på Värnhemsgatan. Ett 10-tal personer uppges vara inblandade. Polispatruller kör till platsen. Två skadade personer anträffas och båda förs med ambulans till sjukhus. De är talbara, men inte intresserade av att prata med polis. En person omhändertas enligt LOB och en person avvisas från platsen enligt PL13.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.