Uppdaterad 30 oktober 09:48: 30 oktober 08:42, Trafikolycka, Eksjö

08:20 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Mariannegatan i Mariannelund, Eksjö, efter larm om en trafikolycka. Enligt sos-larmet ska en bro ha gett vika och en lastbil hamnat i vattnet. Två personer ska vara drabbade.

08:25 Enligt initiala uppgifter läcker lastbilen olja och en bärgare har beställts till platsen.

08:45 Polispatrull på plats.

09:21 Polispatrull har pratat med föraren, en man i 25-årsåldern, och i nuläget finns ingen misstanke om brott då lastbilen kört på bron i jobbsyfte.

09:31 En mindre bro vid Bruzaån i Mariannelund har gett vika och en lastbil ska ha hamnat på sidan i ett närliggande vattendrag. Två personer fanns i fordonet. Båda kunde ta sig ur och komma upp på land.

09:45 Polispatrull har lämnat platsen. Räddningstjänsten jobbar vidare med sanering.