31 oktober 14:51, Misshandel, Stockholm

Polisen har varit på Storgatan och pratat med två män som anmäler den andre för brott.

Polisen har pratat och identifierat de båda männen. Deras beskrivning över händelsen har vissa likheter men även olikheter. Ingen av männen behövde ambulanssjukvård. En av männen är i 40-års åldern och den andre i 55-års åldern.

Polisen kommer utreda om det går att bevisa vad som har hänt mellan de båda männen. Det kommer göras i två utredningar angående misshandel. I den ena utredningen kommer polisen även utreda om en av mannen har gjort sig skyldig till förolämpling.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.