31 oktober 18:45, Övrigt, Stockholms län

I syfte att öka synligheten och förebygga brott har polisen under eftermiddagen varit på olika platser runt om i länet.

Polisens mål är att minska brottsligheten och öka tryggheten i samhället. Utöver akuta uppdrag och utredningsverksamhet handlar en stor del av polisens uppgifter om brottsförebyggande arbete.

De tre olika polisområdena inom Stockholms län har oftast ett ökat personaluttag under helger, lov eller vid andra tillfällen för att kunna arbeta brottsförebyggande samt samverka med andra aktörer. Andra aktörer kan vara ordningsvakter, kommunen och frivilliga organisationer.

Några av de platser som polisen varit vid är. Terminal 5, Arlanda flygplats, Flemingsbergs centrum, Sergels torg, Solna Centrum, Jakobsbergs centrum, Täby centrum, Gustavsbergs centrum och Farsta centrum.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.