04 november 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.53 Skövde, drograttfylleri

På Varnhemsgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 25-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för olovlig körning samt drograttfylleri.

00.58 Munkedal, grov misshandel

Samtal inkommer till polisen om en skadad man i utkanten av Munkedal. Mannen, som är i 20-årsåldern, förs till sjukhus men ska inte ha några livshotande skador. Polisen arbetar med utredningen för att fastställa vad som hänt mannen. En förundersökning om grov misshandel har inletts och i nuläget har ingen gripits.

01.43 Göteborg, olaga hot

En man har kommit in i receptionen på ett hotell på Skeppsbroplatsen och hotat ordningsvakter med ett vasst föremål, troligtvis en sax. Han har även huggit sig själv med saxen och när polisen kommer fram hotas även de av mannen. Mannen har även slagit sönder saker inne i receptionen. Mannen säkras och förs till sjukhus för vård. Polisen har upprättat anmälningar om olaga hot, hot mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt skadegörelse.

03.33 Ytterby, tillgrepp av fortskaffningsmedel

På Bilgatan kontrolleras tre personer vid en bil av polisen. Bilen visar sig vara stulen i Skaraborg för några dagar sedan. Personerna, två män och en kvinna, grips på platsen misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel alternativt olovligt brukande. Bilen tagen i beslag.