04 november 20:48, Misshandel, grov, Gnosjö

17.21 Polisen fick upprätta en anmälan om bland annat grov misshandel och rån under onsdagskvällen. Detta efter att en man i 45-årsåldern, en annan man 45-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern blivit misshandlade av en 5-7 män i Hillerstorp.

De misstänkta gärningsmännen ska ha tagit sig in i en lägenhet och där slagit en av männen i 45-årsåldern och kvinnan i 20-årsåldern. I samband med det ska de också tagit deras mobiltelefoner. Strax efteråt ska de misstänkta gärningsmännen utomhus ha misshandlat den andre mannen i 45-årsåldern som senare fick föras till sjukhus i ambulans.

Enligt uppgift ska det inte röra sig om allvarliga skador, men i övrigt har polisens presstalesperson inga uppgifter om skadeläget.

Polisen har spärrat av områdena och påbörjat brottsplatsundersökningar.