06 november 00:49, Stöld/inbrott, Karlskrona

Två män gripna för stöld ur förråd, Jamjö.

Polis larmas till Villavägen i Jämjö med anledning av ett misstänkt pågående inbrott.

På plats konstateras att det rör sig om inbrott i förråd i ett flerfamiljshus.

Polispatrull kan kort därpå gripa två personer i anslutning till platsen. Det rör sig om två män.

Polisen är klara på platsen och uppmanar nu boende på Villavägen att kontrollera sina förråd och anmäla om man upptäcker att man haft inbrott. Detta gör man genom att ringa 114 14 alternativt på polisens hemsida polisen.se.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.