06 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

00.25 Mariestad, bilbrand

Vid Stockholmsgatan är det någon som krossar en ruta till en parkerad bil och slänger in något så att det börjar brinna i kupén. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Ingen gripen.

03.13 Göteborg, stulen motorcykel

Vid Chapmanstorg gripen polisen en man i 40-årsåldern på en anmäld stulen MC. Han misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, misstänkt drograttfylleri, narkotikabrott innehav och olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.