06 november 19:00, Sedlighetsbrott, Stockholms län

I dag greps den man som är misstänkt för sexuellt ofredande utomhus i Salem och Tumba under veckan.

Mannen greps efter en spaningsinsats under morgonen den 6 november. Han är misstänkt för sexuellt ofredande genom att ha blottat sig för två olika brottsoffer den fjärde och femte november. 

Polisen konstaterade att den beskrivning som fanns från brottsoffer stämde överens och påbörjade det arbete som ledde fram till att mannen greps. Mannen är inte längre frihetsberövad men misstanken om sexuellt ofredande kvarstår mot honom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.