07 november 15:27, Skadegörelse, Stockholm

Vid cirkulationsplatsen i Hjulsta på länsväg 225 identifierade polisen den man som är misstänkt för bland annat skadegörelse.

En personbilsförare körde i cirkulationsplatsen när han hörde att en annan fordonsförare tutade. Personbilsföraren stannade och den andra fordonsföraren kom fram. När personbilsföraren vevade ner förarrutan blev han spottad på samt att fordonsföraren, en man, försökte slå honom. Personbilsföraren vevade upp rutan och fordonsföraren krossade då framrutan på personbilen.

Polisen har identiferat fordonsföraren och han är misstänkt för skadegörelse, försök till misshandel samt ofredande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.