Uppdaterad 07 november 19:43: 07 november 14:38, Trafikolycka, personskada, Stockholm

Uppdaterad 07 november 19:43

En person fördes till sjukhus efter en olycka mellan två personbilsförare på E18 vid trafikplats Rinkeby.

En av personbilarna behövde bärgas från platsen. Polisen kommer utreda hur olyckan gick till samt om någon förare kan ha orsakat olyckan.

Uppdatering klockan 19:41

Sammanlagt var det två personer som undersöktes av ambulanspersonalen på plats samt fördes vidare för vård. En person var förare i en personbil och den andre personen var passagerare i den andra personbilen. Båda har talat om att de har smärta i kroppen efter olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.