08 november 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Här kommer ett urval av kvällen/nattens händelser.  Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

20:33, sabotage mot blåljusverksamhet, Halmstad

Vi får larm om ett bråk vid Andersbegsskolan. Enligt uppgift ska det handla om tio till femton personer som bråkar. En patrull åker till platsen. När de kommer fram börjar personerna på plats kasta sten mot patrullen, som backar och kallar på förstärkning. Ytterligare patruller kommer till platsen. Personerna fortsätter kasta sten mot polisen. Slutligen får de kontroll över situationen och kan omhänderta ett antal personer enligt polislagens 13:e paragraf. En person kan även gripas misstänkt för sabotage mot blåljusverksamhet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.