08 november 11:35, Kontroll person/fordon, Malmö

Skadad man anträffad, Lernacken.

En man ringer polisen strax efter 11:30 och berättar att han har blivit skadad och att han troligtvis befinner sig i Sibbarp. Då positionen för mannen är oklar har även helikopter hjälpt till att leta. Mannen anträffas slutligen vid utsiktsplatsen till Öresundsbron vid kl 12:15. Han förs med ambulans till sjukhus. Det är inledningsvis oklart vad som har hänt mannen samt om något brott kan misstänkas. Polis söker med hund i omgivningen där mannen anträffades för att försöka bringa klarhet i vad som kan ha hänt.

Efter att mannen undersökts på sjukhus påträffas skador som gör att man inte kan utesluta broot och händelsen rubriceras som grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.