08 november 22:52, Stöld/inbrott, Söderhamn

Inbrott på en skola i Söderhamn.

En privatperson ringer polisen efter att ha hört en hög smäll på en skola på Bäckvägen i Söderhamn. Enligt anmälaren ska också larmet ha gått i samband med smällen.

En patrull beordras till platsen där polisen kan konstatera att det har varit ett inbrott. Det är oklart exakt vad som är stulet, men enligt personal på plats verkar det röra sig om en större mängd datorer.

Polisen väljer att spärra av delar av skolan för att genomföra en teknisk undersökning. En anmälan om stöld genom inbrott kommer också att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.