09 november 07:13, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 22:00-07:00.

Det har varit en lugn natt i Västerbottens län.

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

02:25 Stöld, Umeå

Polisen får ett samtal gällande en misstänkt stöld på Norrlands universitetssjukhus. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in i lokaler och tillgripit bland annat elektronik, eventuellt något mer. Polisen har varit på plats och hållit förhör. Anmälan har upprättats gällande stöld. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.