10 november 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits under natten men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.11 samtal till polisen om misstänkt pågående stöld på ett företag i Bredaryd. Polisen åkte till platsen och anträffade fem plastdunkar med totalt ca 100 liter diesel som slangats ur lastbilar på platsen. Ytterligare sex plastdunkar var tomma. Polisen har påbörjat en utredning om stöld. Det finns inledningsvis ingen misstänkt.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser av misstänkta personer och/eller fordon i Bredaryd under natten. tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

03.49 en bilist verkade vilja undvika polisen på A6-området men polisen lyckades stoppa den  på Regementsgatan och det visade sig att föraren kunde misstänkas för drograttfylleri och en passagerare kunde misstänkas för ringa narkotikabrott. Båda är män i 20-årsåldern och de fick följa med för provtagning och förhör.

Åtta bilister har blivit kontrollerade och rapporterade för olika typer av trafikbrott på E4 vid Jönköping.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.