Uppdaterad 10 november 13:09: 10 november 11:19, Farligt föremål, misstänkt, Malmö

Uppdaterad 10 november 13:09

Kontroll av postförsändelse, Jägersrovägen.

Polis finns på plats på Jägersrovägen med anledning av att religiöst samfund har tagit emot en postförsändelse med innehåll som inte kan uteslutas vara farligt. Ingen person har kommit till skada. Även räddningstjänst åker till platsen.

Uppdatering 12:55 Någon avspärrning har ännu inte upprättats. Ärendet är begränsat till den aktuella byggnaden.

Uppdatering 13:04 Bombskyddet finns på plats för att göra en bedömning utifrån sin expertis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.