Uppdaterad 10 november 22:45: 10 november 21:15, Försvunnen person, Helsingborg

Uppdaterad 10 november 22:45

Polisen söker efter en försvunnen kvinna, Södergatan.

Polisen söker efter en kvinna i 25-årsåldern som lämnat sin bostad på Södergatan någon gång mellan 18.00-21.00. Kvinnan är troligtvis lättklädd och saknar eventuellt skor. Hon kan uppfattas som förvirrad. Kvinnan är 160-165 cm lång, kraftigt bygd och har blont, axellångt hår. Hon uppehåller sig troligtvis i området kring Södergatan/centrala Helsingborg.


Ser du kvinnan eller har du sett henne? Hör av dig på 112.

UPPDATERING: Polispatrull har anträffat kvinnan. Hon mår efter omständigheterna bra. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.