Uppdaterad 11 november 16:36: 11 november 15:48, Mord/dråp, försök, Jönköping

Uppdaterad 11 november 16:36

Person skadad och förd till sjukhus. Polisen misstänker brott.

15:12 Polisen larmades till stadsparken i Jönköping med anledning av ett bråk.

Polisen var snabbt på plats och anträffade en skadad person med sårskador på kroppen. Den skadade personen, som ännu inte är identifierad, fördes till sjukhus för vård. Platsen där mannen hittades har spärrats av och polisen har börjat prata med personer som befunnit sig i närheten för att få en uppfattning om vad som har hänt.

16:00 Den skadade personen är en man, men identiteten är fortfarande inte fastställd. Mannen vårdas på sjukhus för sina skador. Polisen har ännu inga uppgifter om hur skadeläget är för honom. Polisen har påbörjat en utredning om försök till mord. 

16:34 Norra delen av stadsparken upp till Dunkehallavägen är avspärrad. Biltrafik ska inte påverkas av avspärrningarna. Polisen jobbar vidare med att få fram vad som har hänt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.