Uppdaterad 12 november 06:33: 12 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Uppdaterad 12 november 06:33

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalspersoner under torsdagen är Stefan Gustafsson och Peter Adlersson/Anna Göransson.

KL 06.02 Varberg, ambulans stulen/tillgrepp av fortskaffningsmedel

Polisen får in via SOS att en ambulans ska ha blivit stulen i Varberg. Ledningscentralen för ambulansen kan dock se hur bilen kör och spårar den under färd ner mot Falkenberg/Halmstad. Oklara omständigheter då det gäller hur ambulansen blivit tillgripen. Ett flertal enheter från polisen letar nu efter bilen/ambulansen, senaste angivelse är Vinberg i Falkenberg. Händelsen pågår och ambulansen är ännu inte återfunnen.   

Kl 06.24: Det kan enligt nya uppgifter till polisen handla om att servicepersonal varit de som kör bilen. Fortfarande oklara omständigheter. Uppgiften bekräftas av chefen för ambulansen, insatsen avslutad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.