Uppdaterad 12 november 17:21: 12 november 15:03, Misshandel, Ronneby

Uppdaterad 12 november 17:21

Skadad man anträffad, Karlskronagatan.

Uppringare larmar om att en skadad man befinner sig utomhus. Mannen har själv påkallat hjälp från förbipasserande. Polis och ambulans skickas till platsen. Målsägande förs med ambulans till sjukhus. En avspärrning kring den misstänkta brottsplatsen upprättas.

Uppdatering: Målsägande vårdas på sjukhus, han har ännu inte kunnat höras. En person är gripen. Brottet tros ha skett i en trappuppgång på Karlskronagatan. Ärendet rubriceras inledningsvis som försök till mord.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.