Uppdaterad 12 november 18:49: 12 november 13:39, Mord/dråp, Göteborg

Uppdaterad 12 november 18:49

På Transportgatan har en man hittats avliden.

Mannen, som är i 75-årsåldern, hittades av förbipasserande vid en pendelparkering på Transportgatan. Mannen har skador som gör att polisen inte kan utesluta att ett brott har begåtts. En förundersökning om mord har inletts och platsen har spärrats av för en teknisk undersökning.

18.30 Den tekniska undersökningen på plats är klar och avspärrningarna är hävda. Mannens husbil som stod på parkeringen är tagen i beslag och skall också genomgå en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.