13 november 06:42, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22:03, stöld, Laholm

Vi får larm om två personer som försöker stjäla diesel ur en lastbil inne på ett industriområde i Laholm. När polis kommer till platsen försöker gärningspersonerna springa iväg. Med hjälp av kameraövervakning och en hundpatrull kan de två gärningspersonerna dock gripas på plats. De sitter nu anhållna misstänkta för stöld genom inbrott. Räddningstjänsten är även kallad till platsen för sanering av diesel.

22:07, inbrott, Halmstad

Vi får ett larm ett inbrott i en bostad på en adress i centrala Halmstad. En patrull åker dit, men inga gärningspersoner är kvar på platsen. Oklart vad som har försvunnit ur bostaden. Platsen kommer undersökas under dagen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

04:16, rattfylleri, Varberg

En patrull stoppar en bil på riksväg 41 vid Gunnestorp. I bilen färdas två män i 40- respektive 30-årsåldern. I bilen hittar också patrullen tre cyklar. Bägge grips på platsen misstänkta för stöld alternativt häleri. Föraren misstänks även för drograttfylleri.