Uppdaterad 13 november 14:41: 13 november 13:49, Bråk, Lund

Uppdaterad 13 november 14:41

Flera personer i bråk, centralen.

Polis åker till centralen i Lund efter att flera uppringare larmat om ett bråk mellan ett antal personer. Då någon uppges vara skadad budas även ambulans. Det finns ingen uppgift om att det skall förekomma tillhyggen eller vapen. Polis försöker reda ut omständigheterna på platsen.

Uppdatering: Både anmälan och motanmälan kommer att upprättas i ärendet. Ingen person skall vara frihetsberövad och det finns ingen information om att någon har behövt föras med ambulans till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.