14 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg

01.55 Falkenberg, försök till inbrottsstöld.

En familj vaknar till och kan se i en övervakningskamera hur en okänd man går omkring på deras tomt och varit inne i ett förråd. Polis beger sig till platsen och på vägen fram möter de en norskregistrerad bil som patrullen stannar för att kontrollera. Mannen som kör bilen stämmer överens med den personen som nyss varit och ”snokat” på tomten på Wallentins Väg. Mannen kan inte redogöra för varför han är i området samt att han hade inbrottsverktyg i bilen. Han grips och får följa med till stationen för vidare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.