Uppdaterad 14 november 08:12: 13 november 23:38, Försvunnen person, Malmö

Uppdaterad 14 november 08:12

Polisen söker efter försvunnen man i Malmö.

Mannen försvann från boendet på Humlegatan i Malmö vid 22-tiden. Mannen kan uppträda förvirrat. Han beskrivs vara 177 cm lång, ha snaggat gråaktigt hår, bära glasögon och är troligtvis iklädd en luvjacka av okänd färg.

Har du gjort iakttagelser av någon som kan stämma in på signalementet, kontakta polisen på 11414.

Uppdatering: Mannen är fortsatt försvunnen. Med hänsyn till hans sjukdomsbild är det angeläget att han anträffas snarast. Polisen är tacksam för allmänhetens hjälp.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.