16 november 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

22.34 Polisen larmades till en bostad i östra Motala med anledning av ett bråk. En pappa misstänks för att ha misshandlat sitt tonåriga barn. Polisen upprättade en anmälan gällande misshandel. Tonåringen ska inte ha fått allvarliga fysiska skador.

23.39 Polisen beordrades till en restaurang i Tornby, Linköping, med anledning av ett pågående inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen. Minst en kassalåda saknas. Väktare och polis var snabbt på plats men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar på platsen. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats.

01.54 Polisen larmades till en butik på Vintergatan i Motala med anledning av ett pågående inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen genom att krossa en ruta. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

05.22 Polisen beordrades på nytt till en restaurang i Tornby, Linköping, då personal upptäckt att några rutor var krossade. Någon, eller några, hade tagit sig in i denna restaurang och stulit minst en kassalåda. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.