17 november 15:00, Trafikolycka, Götene

Uppdaterad 17 november 15:21

Trafikolycka på E6, Götene mellan lastbil och personbil.

SOS uppgifter:

Olyckan ska enligt SOS ägt rum på E6, Brännebrona. Personbilen uppges ha voltat och ligga på taket. Två personer i personbilen, oklart skadeläge. Föraren av lastbilen är ute ur fordonet. Lastbilen ska även den ha hamnat på sidan i diket. Trafiken kan dock passera olycksplatsen i begränsad hastighet.

Räddningstjänst, polis och ambulans larmas till platsen.  

Polisen är ännu inte på plats. Räddningstjänst på plats, de kommer att stänga av trafiken i samband med räddningsarbetet.

Kl 15.15: Polis på plats. De båda som färdats i personbilen har nu omhändertagits av ambulanspersonal. Oklart skadeläge. Tungbärgare beställd till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.