17 november 17:21, Trafikkontroll, Skellefteå

Resultat från en trafikkontroll på Anderstorp i Skellefteå.

Polisen kontrollerade trafiken bland annat på Tjärnvägen och Gymnasievägen vid 15.00-16.30-tiden i dag, en tidpunkt då många är på väg från arbetet. 

Totalt utfärdades elva ordningsböter och det med anledning av att bilbälte inte användes under färd, att fordon framfördes utan att skatten är betald samt att handhållen mobiltelefon användes under färd. 

Det som stack ut vid kontrollen var att flertalet av de utfärdade ordningsböterna gällde fordon som kördes trots körförbud.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.