17 november 20:18, Misshandel, grov, Eskilstuna

18:30 Polis beordrades till en matbutik i Årby, Eskilstuna, efter att butikspersonal tryckt på larmknappen. När polispatrull anlände till parkeringen utanför matbutiken anträffades en man med en sårskada i benet. Skadan verkade ha uppkommit från ett vasst föremål och den drabbade mannen, i 35-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Enligt initiala uppgifter ska mannen ej ha haft livshotande skador. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Polispatruller på plats har spärrat av platsen för en kriminalteknisk undersökning och kommer genomföra vittnesförhör.

I samband med denna händelse dök en annan man upp vid polisstationen. Den mannen, också i 35-årsåldern, var sårskadad. Mannen fördes med ambulans till sjukhus – initialt inte allvarligt skadad. Rättsläget just nu är att båda männen är gripna misstänkta för grov misshandel samt målsägare i samma ärende.