Uppdaterad 18 november 12:42: 18 november 11:33, Trafikolycka, singel, Lindesberg

Uppdaterad 18 november 12:42

En lastbil med släp har körts i diket utefter lv 846 och vält i höjd med Rockhammars bruk.

Enligt initiala uppgifter är föraren kvar i hytten. Skadeläget liksom trafiksituationen är oklar.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen.

UPPDATERING KL 12:10. Lastbilsföraren är en ung kvinna som har avförts med ammbulans till sjukhus med oklara skador. Det är begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen. Lastbilen blockerar en viss del av körbanan.

NY UPPDATERING KL 12:35. föraren var vaken och talbar då hon fördes från platsen. Det har uppstått ett dieselläckage från lastbilens bränsletank. Räddningstjänsten kommer att sanera platsen avseende dieselläckaget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.