19 november 01:32, Rattfylleri, Landskrona

Misstänkt drograttfylleri, E6, Glumslöv.

Uppringare till ledningscentralen berättade om en bil som framfördes i hög hastighet och utan lysen på E6 i norrgående körriktning. Bilens signalement larmades ut till polispatruller i området och den aktuella bilen anträffades av en patrull vid Glumslöv. När patrullen skulle stoppa bilen försökte föraren att köra ifrån patrullen men stoppades omgående genom prejning i låg hastighet.

Vid kontrollen uppstod en misstanke om att föraren var narkotikapåverkad och han medtogs för vidare provtagning. Utöver misstanken om drograttfylleri misstänks mannen även för att ej ha stannat på polismans tecken och grov olovlig körning.

Ingen person kom till skada i samband med händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.