20 november 18:08, Rattfylleri, Värnamo

Polis kände igen en man som sågs köra bil utan körkort. Mannen misstänks för en rad brott.

16:19 En polispatrull som patrullerade i Bredaryd fick under bilfärden syn på en bil med en manlig förare som de kände igen. Då poliserna visste att föraren saknar körkort ville de stanna och kontrollera bilen och föraren.

Innan polisen kunde vända om för att komma ikapp bilen hade den försvunnit. En liten stund senare träffade patrullen på aktuell man gåendes vid hans hemadress i en mindre ort utanför Bredaryd. När polisen kontrollerade mannen blev han aggressiv och patrullen fick spraya honom med pepparspray och belägga honom med handfängsel. Vid kontroll av mannen hittades en kniv som han bar på sig.

16:50 Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för en rad brott: Grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, brott mot knivlagen, och drog-rattfylleri. Mannen omhändertogs för kroppsbesiktning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.