22 november 03:17, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

00.30 Östersund

Dålig körning vid iCA Maxi. Krockar bland annat med en stolpe.  Ett vittne leder polisen till bilen och föraren blåser positivt vid alkoholkontroll.  Föraren en kvinna i femtioårsåldern  blåste över 2 promille .

Hon misstänks för grovt rattfylleri samt möjligen andra trafikrelaterade brott.

01.00

Rattfylleri  Åre

Manlig förare i 25 års åldern som misstänks för rattfylleri. Oklart vad bevisprovet visade

Östersund 01.30

I samband med en fest misstänks flera personer  ha slagit  sönder rutor på ett hus. Anledningen  är enligt anmälare  att de nekades tillträde till festen.  Efter skadegörelsen uppstod ett bråk och en person uppgav för polisen att han blivit misshandlad.  Polisen har inte gripit någon misstänkt men  gjort en brottsplatsundersökning tagit upp anmälan misshandel samt skadegörelse samt förhör från vittnen.