25 november 16:51, Trafikolycka, Hässleholm

Lv117, Vankiva. Större trafikolycka.

Polisens regionledningscentral får samtal om att en lastbil framförs vingligt på länsväg 117 mellan Bjärnum och Vankiva. Polis skickas till platsen.

På väg fram kommer uppgift om att en lastbil frontalkolliderat med flera personbilar i höjd med Vankiva, riktning mot Hässleholm. Just nu är det okänt om det samma lastbil som det ursprungliga ärendet avsåg.

En lastbil med släp och tre personbilar involveras i trafikolyckan.

Skadeläget är just nu okänt för Polisen.

Det är helt stopp i trafiken i båda färdriktningarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.