01 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23.03 Göteborg, personrån

Vid Järntorget är det en man i 35-årsåldern som uppger att han blivit slagen, sparkad och avtvingad sina värdesaker av två okända yngre män. 

02.18 Borås, inbrottsstöld

På Engelbrektsskolan griper polisen två män i 40-årsåldern på bar gärning när de gör inbrott på skolan.

03.56 Göteborg, inbrottsstöld

Vid Repslagaregatan i Masthugget är det en person som krossar en ruta till restaurangen Bamba och tar sig in. En allmänhet ser hur en man springer från restaurangen och hoppar in i en bil som denne kör från platsen. Oklart vad som saknas från restaurangen.

04.42 Göteborg, inbrottsstöld

Vid Riksdalersgatan griper polisen en man i 50-årsåldern på bar gärning under pågående inbrott på ett företag efter att ett kameralarm gått igång. Mannen hade hunnit bära ut verktyg och maskiner men var kvar på platsen när polisen anlände.