02 december 00:16, Detonation, Hässleholm

Detonation vid bil, Gethornskroken.

Polis skickades till Gethornskroken efter att flera personer larmat om en hög smäll och skador på en bil. När patrullerna kom fram till platsen kunde de se att skadorna på bilen såg ut att komma från någon form av detonation och platsen spärrades av.

Under natten har kriminaltekniker samt tekniker från bombskyddsgruppen arbetat på platsen och när deras arbete var färdigt klockan 03.30 hävdes avspärrningarna. 

Ingen person har kommit till skada i samband med detonationen. En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse är inledd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.