02 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.22 Skara, inbrott

Ett vittne ser hur en person bryter sig in i en av bodarna som står på Hötorget och ringer polisen. Personen lastar saker i sin cykelkorg och cyklar sen från platsen. Oklart vad som stulits och ingen gripen. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs.

23.09 Alingsås, drograttfylleri

I Magra stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

02.36 Munkedal, drograttfylleri

Vid Hållplats Säleby, Foss kontrollerar polisen föraren till en personbil. Föraren, som är i 35-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och tas med för provtagning samt rapporteras för drograttfylleri.

02.37 Orust, trafikbrott

På länsväg 766 i Myckleby stoppas en bilist för kontroll. Föraren, som är i 25-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för olovlig körning samt drograttfylleri.