02 december 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning och få ärenden. Polisen har utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan. Den inträffade vid halv två-tiden på E45 vid Lit, Östersund kommun. En personbil och en ren var inblandade. Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

Strax före klockan fyra fick polisen ett samtal om ett skadat rådjur i diket vid länsväg 87 i trakten av Stugun, Ragunda kommun. Då ingen viltolycka anmälts där upprättas en anmälan gällande smitning. Eftersöksjägare kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.