02 december 15:06, Trafikbrott, Mark

Förföljande av personbil på riksväg 41 vid Skene.

En polispatrull försöker stoppa en personbil för kontroll vid riksväg 41, Skene. Bilisten vägrar stanna och polisen påbörjar ett sk förföljande i riktning mot Varberg. Efter ca 10 minuter så lyckas polis få stopp på bilen. Två personer i bilen, en kvinna och en man. Kvinnan var förare av bilen.

Föraren misstänks för drograttfylleri. Hon medtas för provtagning. Inga kända brottsmisstankar då det gäller passageraren.

Föraren kommer även att bli misstänkt för olika trafikbrott, ex. ej stannat på polismans tecken mm, ej avrapporterat till RLC.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.