04 december 06:46, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:36, brand, Göteborg

Vi får in ett larm om att en bil brinner på Kryddnejlikegatan i Lövgärdet. Räddningstjänst och polis till plats. Inga personskador. Ingen gripen. En patrull skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

23:08, rån, Göteborg

En anmälare uppger att han har blivit armbågad och bestulen på sin mobiltelefon. Två gärningspersoner har sedan enligt uppgift lämnat platsen. Polis åker dit och spårar med hund, men utan att hitta några gärningspersoner. Patrullen skriver en anmälan om rån.

23:50, trafikolycka, Falköping

En bilist får sladd på sin bil och kör in i ett träd i Håkanstorp. Tre personer befinner sig i bilen. Ambulans och polis åker till platsen. Två personer förs till sjukhus. Inga uppgifter om allvarliga skador. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

23:54, trafikolycka, Uddevalla

Vi får in ett larm om en singelolycka på länsväg 701. En personbil med två personer. Det två personerna förs med ambulans till sjukhus. En av personerna uppges vara kritiskt skadad. I övrigt inga uppgifter om skadeläget. Föraren misstänks för drograttfylla och narkotikabrott eget bruk. Patrullen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt drograttfylla.

00:44, trafikolycka, Borås

En patrull upptäcker en taxibil som har kört av vägen vid Götsered. Inga personskador. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

02:30, stöld, Göteborg

En kvinna upptäcker en man som slår sönder rutan på hennes bil. När hon ropar försvinner mannen från platsen och hon larmar polis. En patrull åker dit och söker i området, men utan resultat. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott i bil.

03:18, rattfylleri, Vänersborg

En patrull ska stoppa en bil på AF Carlssons gata. Men föraren stannar ej på polismans tecken och kör från platsen. I samma stund som patrullen sätter på blåljusen och ska inleda ett förföljande kör föraren av vägen. Tre personer springer från platsen. En hundpatrull kan sedan spåra upp personerna på en innergård i närheten. Samtliga personer är misstänka för narkotikabrott eget bruk. Föraren är även misstänkt för vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning samt drograttfylleri. Inga uppgifter om personskador.