05 december 08:50, Trafikolycka, Västra Götalands län

Bil kopplad till rån har voltat i Ödskult, Bengtsfors.

En bil med fyra personer skall enligt SOS Alarm ha voltat i Ödskult i Bengtsfors. Polis får uppgifter att en person har stuckit från platsen och det är bara tre personer kvar vid bilen. Vid kontroll upptäcker polis att bilen är anmäld stulen och den är kopplad till ett rån som skett tidigare under natten.

Samtliga tre grips. De har varierande skador. En person skall ha lindriga skador, de övriga två allvarligare skador. Den flyende personen söks med hundpatrull i området.   

Händelsen bilen är kopplad till.

05:03 Rån, Kvarnskogsvägen, Dals Långed, Bengtsfors.

Anmälare uppgav att de blivit rånade, anmälaren uppgav även att hennes sambo i samband med rånet blivit knivhuggen i rumpan.  Paret hade blivit rånade på sin personbil, av kända gärningsmän. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.