07 december 05:44, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.24 Mölndal, rån

I Åby har en man i 30-årsåldern blivit rånad av tre unga män. Han blir påhoppad av männen och slagen i bakhuvudet med något föremål. De tar hans mobiltelefon och försvinner sedan till fots. Den rånade mannen blödde från huvudet och sågs över av ambulanspersonal. En stund senare kontrollerar polisen tre unga män på en spårvagn. Alla tre misstänks för rånet och grips.

21.48 Göteborg, försök till dråp

I Sandarne har en man i 30-årsåldern blivit skadad i samband med ett bråk. Det är i nuläget oklart exakt vad som har hänt men han har skador från troligtvis en kniv eller annat vasst föremål. Han kördes till Sahlgrenska sjukhuset men ska inte vara allvarligt skadad. Ingen gripen.

04.11 Göteborg, bilbrand

Larm om brand i bil på Önskevädersgatan. Det visar sig att två bilar blivit skadade i branden och polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Inga misstänkta i ärendet för närvarande.

04.42 Falköping, inbrott

Inbrottslarm från matbutik i Broddetorp. Dörrar i entrén är sönderslagna och någon har varit inne i butiken och stulit cigaretter. Vittnen har sett en bil lämna platsen i hög fart och polisen har spanat i området men hittills utan resultat.