08 december 20:26, Rån, Göteborg

En man rånad i Björkekärr.

En kvinna ringer polisen och uppger att hon haft kontakt med sin pojkvän som befann sig vid Träkilsgatan. Under samtalet hör kvinnan att pojkvännen troligen blir angripen av en eller flera personer, troligen en rånsituation. Kvinnan larmar polis.

Polis åker till platsen och på baksidan av en fastighet till Träkilsgatan hittar polisen den aktuella mannen. Han är dock relativt oskadd men har enligt egen utsaga blivit utsatt för ett rån. Två okända män har tillgripit hans plånbok och telefon.

Polisen söker i närområdet men ännu har ingen gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.