11 december 12:08, Trafikolycka, Robertsfors

Robertsfors, A-traktor har glidit av vägen

När polis kommer till platsen har fordonet bärgats upp ur diket. Vid närmare kontroll av A-traktorn så uppstår misstanke om att fordonet går att köra fortare än tillåtet. 

A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning.

En anmälan gällande olovlig körning upprättas också, då föraren inte har behörighet att köra bil.

Med anledning av detta vill vi passa på att påminna alla föräldrar som har barn under 18 år som kör A-traktor eller moped att kontrollera så att dessa fordon inte går att köra fortare än tillåtet. Prata gärna med era ungdomar om konsekvenserna av att manipulera fordonen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.