12 december 07:14, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:40 Misshandel, Timrå: Polispatrull beordras till en adress i Timrå där en man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Mannen grips och ska förhöras efter tillnyktring. Därefter ska åklagare fatta beslut om han ska anhållas eller inte.

01:18 Misshandel, Härnösand: Polispatrull beordras till en adress i Härnösand där en man uppges ha slagit två kvinnor. Mannen grips, förhörs och anhålls senare av åklagare. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:21 Trafikbrott, Örnsköldsvik: Polisen får samtal om att det spelas högljudd musik i ett parkeringsgarage. Polispatrull kontrollerar platsen och personer som befinner sig där får en tillsägelse. När en av bilarna lämnar platsen är det för många personer i bilen och föraren får en ordningsbot. Tre passagerare är utan bilbälte och får ordningsbot för detta.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.