15 december 05:27, Inbrott, Solna

Polisen har identifierat de två som är misstänkta för inbrott på en byggarbetsplats i Råsunda.

Polisen fick samtal om att två personer rörde sig inne på byggarbetsplats. När polisen kom till platsen var väktare på plats och hade uppsikt över de två personerna. 

Polisen identifierade personerna som är misstänkta för stöld alternativt häleri. De föremål som personerna bar med sig inne på byggarbetsplatsen är tillbaka lämnade då det var uppenbart att de tillhörde byggarbetsplatsen.

När polisen var klar på platsen avvisades personerna från byggarbetsplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.