16 december 17:31, Misshandel, Södertälje

Via 112 fick polisen veta att det fanns en skadad man utomhus i Ronna centrum.

När polisen var på plats fick de veta att tre okända gärningspersoner sparkat på ett brottsoffer samt att en av gärningspersonerna även spottat ett annat brottsoffer i ansiktet.

De två brottsofferna satt vid Ronna centrum när en man passerade. Det uppstod ordväxling mellan mannen och det kvinnliga brottsoffret. Två andra män kom till platsen och någon alternativt alla tre är misstänkta för att ha misshandlat det manliga brottsoffret.

Han fördes med ambulans till sjukhus då hans ena fot var skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.