30 november 15:39, Trafikolycka, Linköping

Två bilar krockade i Ekkällan.

14:54 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till Skyttegatan i området Ekkällan. En personbil och en lätt lastbil hade krockat.

15:06 Polis var på plats. Föraren av personbilen, en man i 25-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Mannen hade ont i nacken.

Föraren av den lätta lastbilen anses vara vållande till olyckan då föraren av den, en man i 30-årsåldern, inte hade hållit tillräckligt långt avstånd till bilen framför. Lastbilsföraren fick en ordningsbot på plats.

15:32 Polisen lämnade platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.