30 november 21:34, Skadegörelse, Linköping

Fem parkerade bilar fick bilrutor sönderslagna.

20:43 Polisen fick samtal från en bilägare som hade parkerat sin bil på Väpnaregatan i Skäggetorp. Flera bilar som stod parkerade bredvid varandra hade fått skador på sina bilar.

Polisen har varit på plats och konstaterat att fem bilar blivit utsatta för skadegörelse. Någon verkar ha kastat eller slagit mot bilarnas rutor med en sten eller annat tungt och stort föremål. Några av bilarna har fått rutor helt trasiga medan några fått sprickor i rutor.

Polisen har upprättat fem anmälningar om skadegörelse. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen misstänker att brotten har skett någon gång mellan 18:30 och 20:40. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om skadegörelserna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.